Конференція  “Вчителі Майбутнього”

Приймаємо заявки від вчителів із Донеччини для участі в найбільший щорічній  освітньому конференції “Вчителі Майбутнього”.

 
 

Головна тема заходу — «Сила освіти під час війни».

Дата заходу 20-21 червня 

Місце: Львів

Освітній фест 2024 — це близько 100 подій, провідні освітні хедлайнери й експерти з України та світу, панельні дискусії, презентації, лекції, майстерки, інтерактивні формати та якісний нетворкінг.

Серед учасників та учасниць вчителі та адміністрації шкіл різних форм власності типів навчання, представники державних установ на чолі з міністром освіти і науки України, ed tech підприємці, лідери громадської думки в галузі освіти, суспільних трансформацій та інновацій, представники українських та міжнародних громадських організацій.

У програмі понад 10 тематичних напрямків: філософія освіти, дошкілля, початкова освіта, НУШ і компетентнісне навчання для життя, старша профільна школа, цифрова трансформація освіти, педагогічне лідерство та освітній менеджмент, шоурум освітніх інновацій STEMеxpo, ментальне здоров‘я та спорт, інклюзивна освіта та інші.

БО “Центр Волонтерства та Захисту” разом із нашими постійними партнерами із ЗУАДК, в рамках проєкту “Творці Змін”, забезпечують участь у фестивалі  20 тьом  вчителям  Донеччини.

Щоб прийняти участь у відборі, заповніть форму: