Конференція  “Вчителі Майбутнього”

Освітній фест 2024 — це близько 100 подій, провідні освітні хедлайнери й експерти з України та світу, панельні дискусії, презентації, лекції, майстерки, інтерактивні формати та якісний нетворкінг.

Благодійний фонд ЦВЗ допомогає Україні, запустивши виробництво товарів для дому “Миланка”

Благодійний проєкт “Миланка”, він перш за все про те, як в умовах війни, кожен громадянин України зможе допомогти тим людям, які найбільше постраждали від війни, які втратили майже все: оселю, рідних, роботу…

Центру Волонтерства і Захисту – два роки

Центру Волонтерства і Захисту – два роки. Наша організація утворилася за лічені години після початку повномасштабного вторгнення. В один момент об’єднала активних людей із різних сфер, що взялися до роботи, – без особливих роздумів і планувань. Голова БО ЦВЗ та один із її засновників Андрій Немировський каже: серед найпотужніших спогадів за цей час – перші…

Збережемо разом фонд зелених насаджень для майбутніх поколінь!

Дерево – як символ життя і міцності. Висадили сотню молодих саджанців у Краматорську на Донеччині. Це дуже особлива акція від Центру Волонтерства і Захисту. Акція-підтримка для українців, які тримаються на лінії вогню. Акція-подяка всім партнерам і друзям, які вже два роки з нами, є надійною підтримкою. Фандрейзерка ЦВЗ Ірина Оршак зізнається, що ідея виникла спонтанно….

Проєкт «Відбудова»: Центр Волонтерства та Захисту відновив 23 пошкоджені будинки

Село Залиман, що на Харківщині, зазнало масштабних руйнувань внаслідок повномасштабного російського вторгнення. Протягом тривалого часу мешканці були вимушені проживати у підвалах та сараях, бо їхні домівки були вщент зруйновані.

Надали допомогу на майже $100 млн. Історія медикині, яка возить ліки й обладнання в прифронтові зони

Маріанна Білик – хірург-стоматолог, власниця стоматологічної клініки «БІШ компані», президентка Асоціації імплантологів України та волонтерка Центру волонтерства та захисту, у фонді вона відповідає за медичний напрям.
У партнерському тексті з ЦВЗ Маріанна розповідає, як долучилася до благодійності та як їй вдається поєднувати власний бізнес і волонтерство.

Львівський фонд відвіз у прифронтові зони допомоги майже на $100 млн. Як він працює та кого підтримує

На початку повномасштабного вторгнення росії українські бізнесмени та громадськість створили Центр волонтерства та захисту (ЦВЗ). За рік благодійна організація надала допомоги на $98,9 млн (в еквіваленті наданої гуманітарної допомоги). Це 1491 фура, відправлена у 24 області України. За весь час центр об’єднав 2 тис. волонтерів.

У партнерському матеріалі Андрій Немировський, виконавчий директор ТОВ «Регно Італія УА» і голова БО «Центр волонтерства та захисту» розповідає, з ким працює фонд і чому бізнесам буде корисно доєднатися.