Збережемо разом фонд зелених насаджень для майбутніх поколінь!

Дерево – як символ життя і міцності. Висадили сотню молодих саджанців у Краматорську на Донеччині. Це дуже особлива акція від Центру Волонтерства і Захисту. Акція-підтримка для українців, які тримаються на лінії вогню. Акція-подяка всім партнерам і друзям, які вже два роки з нами, є надійною підтримкою.

Фандрейзерка ЦВЗ Ірина Оршак зізнається, що ідея виникла спонтанно. Через щире бажання подарувати весняні емоції українцям, які практично щодня чують вибухи, але не бояться і далі планувати, жити, боротися. Також кожен саджанець має табличку із назвами та іменами тих, хто допомагає волонтерському руху і не залишається осторонь від бід, які несе війна.

«Війна – мине. Буде перемога. Молоді дерева радуватимуть своєю красою. Стануть нагадуванням про нашу спільну стійкість», – каже одна із засновниць ЦВЗ Наталія Шелестак.

«Це важливо, щоб мешканці сходу, півдня знали, як багато людей їх підтримує. Краматорськ для акції обрали не випадково. Я нещодавно повернулася зі своєї енної поїздки в це місто. Там мені не раз розповідали, яке значення для краматорців мають їхні парки. Як вони хочуть їх зберегти і не втратити через обстріли і прильоти. Для них – це місця сили і життя. І ми від усього серця хочемо підтримати це прагнення», – додає керівниця медичних проєктів ЦВЗ, реалізаторка акції Маріанна Білик.

Дерева висаджені у Family Park м.Краматорськ : локація 48°44’55.4″N 37°35’09.9″E